Ouders

Klik links op een van de menu-items.

Online Advies Positief Opvoeden
Hoe zorg ik dat mijn zoontje in zijn eigen bed slaapt? Hoe blijf ik rustig wanneer mijn dochter niet luistert? Waarom wordt mijn zoon gepest en wat doe ik hieraan?

Heeft u vragen over de opvoeding waarop u niet direct het antwoord weet of maakt u zich zorgen over het gedrag van uw kind? Wellicht is Online Advies dan iets voor u.

Hoe werkt Online Advies Positief Opvoeden?
Ga naar www.positiefopvoeden.nl/.
Druk op de knop online advies en start het vragenformulier.

In vier simpele stappen proberen wij een beeld te krijgen van uw  opvoedsituatie. Om een advies te geven dat helemaal past bij de vraag die u heeft, is het belangrijk dat de pedagogisch adviseur een volledig beeld krijgt van uw opvoedsituatie.
Na het versturen van de antwoorden, reageert de pedagogisch adviseur met een e-mail op uw vraag. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid uw postcode en huisnummer in te vullen op het antwoordformulier. Met die gegevens kunnen wij u een informatiefolder toesturen. In deze folder staat meer informatie en handige tips die aansluiten bij uw specifieke vraag.

Wie geeft advies?
Per e-mail krijgt u een reactie van onze ervaren adviseur die getraind is in het geven van Positief Opvoeden, Triple P.

Privacy 

Het spreekt voor zich dat wij de gegevens die u invult alleen zullen gebruiken om u een persoonlijk advies te geven. U kunt ons wél helpen door toestemming te geven de vraag en het antwoord anoniem te gebruiken. Op deze manier helpen wij ouders die dezelfde vraag hebben als u.